Електронний курс «ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» є фундаментальною і однією із заключних дисциплін спеціальності 133 Галузеве машинобудування ОС: Магістр.

Навчання проводиться протягом семестру: як у навчальній аудиторії, обладнаній лабораторними установками; так і під час самостійної підготовки магістрів до занять.

Перед початком проводиться загальний інструктаж роботи з курсом та інструктаж з техніки безпеки у лабораторії.

Завдання до лабораторних робіт видаються під час вивчення відповідної теми роботи і виконуються студентами практично у лабораторіях, а теоретично в якості закріплення знань, виконується обробка результатів дослідів .

По закінченні виконання завдання студенти подають звіт про роботу у відповідності до одержаних завдань та звітують про результати. Із  студентами проводиться співбесіда з основних питань щодо вивченого матеріалу. При оцінені роботи враховуються відношення студента до роботи, її якість, об’єм, якість оформлення звіту, відповіді на запитання.

За результатами виконання лабораторних та самостійних робіт, та проходження тестів відповідного змістового модуля виставляються бали (100 балів за модуль).

Навчальна робота оцінюється наступним чином: сума модульних оцінок (враховуючи кількість кредитів у модулі) ділиться на загальну кількість кредитів курсу і переводиться на коефіцієнт 0,7.

Підсумкова атестація оцінюється у 30 балів:

Перед початком і під час виконання лабораторних робіт слід ознайомитись із правилами техніки безпеки.

Додатково студенти в процесі вивчення курсу можуть використовувати навчальні можливості сервісів «форум» на курсі для того, щоб:

• ділитися своїми думками, ідеями та проектами щодо курсу «Основи наукових досліджень»;

• спільно збирати та ділитися з іншими колекціями гіперпосилань на профільні веб-сайти;

• запитувати та давати свої відповіді на запитання та ідеї інших;

• змінювати, коментувати, додавати та видаляти дані, які створили інші;

• створювати Вікі-статті, які складаються з декількох Вікі-сторінок;

• створювати лінійні веб-документи, такі як, наприклад, блоги (щоденники)

Остання зміна: пʼятниця, 4 вересня 2020, 15:09