ЕНК з дисципліни «Сучасні будівельні матеріали» розроблений для підготовки бакалаврів спеціальності 192 - «Будівництво та цивільна інженерія»

 Термін вивчення заплановано на 15 тижнів, по 4 години кожного тижня. Ці години потрібно розподіляти таким чином:

1.      Відвідування лекційного заняття – 2 год.;

2.      Відвідування лабораторного заняття з розбором методів та правил використання розглядуваних технологій - 2 год.;

3.      Самостійне закінчення виконання завдань початих на лабораторній роботі та написання короткого звіту за результатами роботи, який потрібно здати у відповідний ресурс Завдання (Практична робота 1) – 2 год. 

 Увага! Студенти, які навчаються за індивідуальним графіком повинні самостійно вивчити та виконати навчальний матеріал дотримуючись часових норм!

 Вивчення теоретичного та практичного матеріалу передбачає перегляд відео з прикладами роботи. Тож, ваш робочий комп'ютер повинен бути обладнаним звуковим пристроєм. На лабораторних заняттях необхідно мати власні навушники для можливості отримання аудіо матеріалу.

Розподіл начального матеріалу зроблено на три великі частини (Модулі):

1.      Модуль - бетони;

2.      Модуль - металеві матеріали;

3.      Модуль - Керамічні, композиційні, покрівельні та теплоізоляційні матеріали.

Теми та порядок вивчення матеріалу визначається затвердженою Робочою програмою дисципліни.

Модульний контроль передбачено в кінці кожного модуля у вигляд тестування () та додаткової співбесіди за потреби

 

Увага! Студенти, які навчаються за індивідуальним графіком повинні з’явитися на заняття, яке буде призначено як модульний контроль!

 

Оскільки вивчення сучасних будівельних матеріалів передбачає вміння оперувати різними засобами, освоєння їх може займати значний час. На заняттях ми встигатимемо розглянути основні правила та шляхи використання. Для ефективного навчання необхідно читати ресурси подані як додаткові за посиланнями в Інтернеті.

Для практичної реалізації завдань поданих в лабораторних роботах необхідно обов'язково зареєструватися на ресурсах для розробників, які розглядаються у лабораторних роботах.

Підсумкова атестація передбачає іспитовий контроль у вигляді тестування () та обов'язкової співбесіди на одне з питань за темами дисципліни.


Остання зміна: середа, 1 вересня 2021, 12:14