ЕНК з дисципліни «Товарознавство» розроблений для підготовки бакалаврів спеціальності Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
Навчальним планом передбачено у другому семестрі лекцій – 30 год., практичних робіт – 30 год., самостійної роботи60 год. Всього 120 годин (4 кредитів ECTS). Контроль знань – екзамен.
Перевагою ЕНК є представлення навчального матеріалу з дисципліни в дидактично уніфікованому й формалізованому вигляді та надання можливості студентам використання його у будь-якому місці і у будь-який час незалежно від форми навчання студента. Робота в ЕНК організована на навчально-інформаційному порталі за адресою: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=3759
За допомогою цієї системи студент може дистанційно, через Інтернет, відкрити електронний навчальний курс, ознайомитися з його структурою з навчальним матеріалом, який представлений у вигляді різнотипних інформаційних ресурсів (текст, презентація), виконати завдання та відправити його на перевірку, пройти електронне тестування.
Загальна кількість модулів при вивченні дисципліни складає 2 модулі.
Вивчення курсу передбачає:
  • Опрацювання теоретичного навчального матеріалу: 1) структуровані електронні матеріали, зміст яких відображає логіку навчання за курсом і надає студенту теоретичні відомості з модуля у повному обсязі; 2) мультимедійні презентації лекцій.
  • Виконання практичних робіт. Для  отримання допуску до екзамену студент має виконати всі практичні роботи та здати їх на оцінювання згідно визначених у завданні термінів.
  • Виконання завдань для самостійної роботи. Протягом семестру курсом передбачено 2 самостійні роботи. Виконання яких є обовязковим для допуску до екзамену.
  • Проходження модульного контролю. Контроль проводиться у вигляді тестів.  Результати оцінювання навчальних досягнень кожного студента автоматично заносяться в електронний журнал після тестування.
У разі пропуску з поважних причин аудиторних занять студент має право їх відпрацювати за графіком консультацій. Відпрацювання аудиторних занять можуть бути здійснені впродовж 2-х тижнів (14 календарних днів), починаючи з моменту, коли студент має знову приступити до занять (завершилася дія відповідної поважної причини), але не пізніше дня початку залікового тижня у відповідному семестрі. Порядок відпрацювання пропущених занять визначає викладач.
Студенти, які навчаються за індивідуальним графіком узгодженим з деканатом і викладачем, самостійно опрацювують теми практичних і самостійних завдань. Результати виконання студенти надсилають в електронній формі до навчального порталу. Після перевірки та оцінювання бали фіксуються у відповідних навчальних діяльностях з коротким поясненням суті зроблених помилок та знятих за це балів. Оцінки автоматично переносяться в журнал оцінок.
Підсумкова атестація – наведено контрольні запитання, навчальний тест та підсумковий іспит. Студенти послідовно опрацьовують, вивчають теоретичний навчальний матеріал та виконують практичні роботи відповідно до структури кожного змістовного модуля та поставлених завдань. Після вивчення та опрацювання кожного змістовного модуля студенти проходять тестовий модульний контроль. Після опрацювання двох змістових модулів студенти проходять підсумковий тестовий контроль знань. Випадковий варіант білету письмового завдання і співбесіди студент отримує у викладача під час проведення іспиту.

Остання зміна: неділя, 21 листопада 2021, 20:22