Афтанділянц Євгеній Григорович

Доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології конструкційних матеріалів Національного університету біоресурсів і природокористування. Викладає дисципліни «Матеріалознавство», «Технологія конструкційних матеріалів», «Будівельне матеріалознавство», «Сучасні будівельні матеріали». Наукові інтереси пов’язані з дослідженням будови та властивостей металів і сплавів та розробкою моделей процесу формування структури та властивостей металевих матеріалів.

Автор 560 наукових праць, з яких 3 монографії, 6 підручників, 12 навчальних посібників, 85 авторських свідоцтв і патентів.
Електронна адреса: aftyev@yahoo.com

Похиленко Геннадій Миколайович

Старший викладач кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Національного університету біоресурсів і природокористування. Викладає дисципліни «Технологія машинобудування», «Теорія різання, металообробні верстати та інструмент», «Матеріалознавство і технологія конструкційних матеріалів». Наукові інтереси пов’язані з розробкою нових мікролегованих високотехнологічних сталей і використання їх в машинобудуванні.

Автор 65 наукових праць, з яких 1 монографія, 1 словник, 1 практикум, 18 патентів на винаходи та корисні моделі.
Електронна адреса: pokhilenko@nubip.edu.ua


Остання зміна: четвер, 14 жовтня 2021, 12:15