Електронний навчальний курс «Вступ до фаху та соціальні комунікації» призначений для денної та заочної форми навчання.

Теми та порядок вивчення матеріалу визначається затвердженою Робочою програмою та Силабусом до курсу та до навчальної практики окремо затвердженими.

Для вивчення дисципліни "Вступ до фаху та соціальні комунікації" передбачено два модулі, кожен з яких містить лекції, практичні та самостійні роботи, а також модульний тест.

Термін вивчення заплановано на 15 тижнів (1 семестр) по 4 год кожного тижня.

Аудиторне навчання розподілено таким чином:

Відвідування лекційних заняття (30 годин)

Відвідування аудиторних практичних занять (30 годин).

Самостійна робота - (60 годин).

Термін проходження навчальної практики у 2 семестрі 1 тиждень - (30  годин).

Відпрацювання пропущених занять!

Практичні та самостійні завдання надсилаються до системи незалежно від граничного строку їх виконання. У разі пропуску занять студент має право їх відпрацювати. Відпрацювання занять можуть бути здійснені впродовж 2-х тижнів (14 календарних днів), але не пізніше дня початку залікового тижня у відповідному семестрі. Студент має опрацювати пропущений матеріал згідно описаної послідовності виконання роботи, методичних вказівок розміщених на курсі, і захистити його у викладача.

Увага! Студенти, які навчаються за індивідуальним графіком повинні самостійно вивчити та виконати навчальний матеріал дотримуючись часових норм!

Вивчення теоретичного та практичного матеріалу передбачає опрацювання запропонованого конспекту лекцій електронного курсу та додаткових літературних джерел.

У матеріалах курсу відображено перелік практичних завдань у вигляді окремих ресурсів. До кожної роботи визначена мета та завдання, які забезпечують формування вмінь та навичок, необхідних для засвоєння теми, хід виконання практичної роботи, надані методичні рекомендації з їх виконання, форма подання результатів виконаної роботи, критерії оцінювання кожної роботи.

Перевірити якість засвоєного матеріалу допоможуть певні тестові та практичні завдання.

Модульний контроль передбачено в кінці кожного змістового модулю у вигляді практичного завдання та тестового контролю який включає в себе тестові запитання різного ступеня складності.

Сума отриманих балів за темами та завданнями модульного контролю складає підсумкову оцінку модулю.

Оцінка навчальної роботи за курсом складає 70% суми оцінок за двома модулями (42 бали мінімум).

В підсумковій атестації наведено контрольні запитання, навчальний тест та підсумковий іспит. Студенти послідовно опрацьовують, вивчають теоретичний навчальний матеріал та виконують практичні роботи відповідно до структури кожного змістовного модуля та поставлених завдань. Після вивчення та опрацювання кожного змістовного модуля студенти проходять тестовий модульний контроль. Після опрацювання двох змістових модулів передбачено іспит у вигляді 2 теоретичних питань, та 10 тестових запитань і співбесіди.


Навчальна практика - проходить на базі ННВЛ Біржової діяльності і торгівлі (к.509, корпус 10). 
Оцінювання відбувається за 100-бальною шкалою.
 (Максимальна оцінка - 100 балів, мінімальна оцінка - 60 балів)
робоча програма і методичні вказівки з написання звіту прикріплені до курсу. Звіт оформляється у встановленому порядку та друкований варіант з підписами подається на кафедру для перевірки.

Для спілкування студентів і викладача у системі передбачені такі елементи, як система обміну повідомленнями, форум і чат.



Остання зміна: пʼятниця, 11 листопада 2022, 01:10