Електронний навчальний курс " Основи екологічної  освіти і культури", розміщений на платформі навчального порталу НУБіП України, призначений для підготовки фахівців ОС "Бакалавр" за спеціальністю 101 "Екологія"

Даний ЕНК розрахований на вивчення упродовж одного семестру навчання, включає 3 модуля. У структурі навчального курсу є: 30 год лекційного матеріалу з презентаціями та відеоматеріалами, 30 годин практичних робіт, 3 самостійні роботи, які розподілені по модулям навчання в середині ЕНК, виконання яких є обов'язковою умовою для успішного вивчення дисципліни.

 Зазначені завдання направлені на формування у студентів необхідних теоретичних знань та практичних навичок.

 Теми та порядок вивчення матеріалу визначається затвердженою робочою програмою, яка представлена в силабусі.

 Студенти, які навчаються за індивідуальним контрольні питання та навчальний тест- для ознайомлення студента з питаннями, що виносяться на модульний контроль.

 Мета модульного контролю: перевірити засвоєння теоретичних та практичних навичок отриманих з тем модуля 1, 2, 3.

 Зміст: на тестування виносяться питання зі всіх тем модуля; тест 1 містить 30 питань; тест 2 містить 15 питань; тест 3 містить 15 питань.

 Допуск: до тестування допускаються студенти, які захистили та здали всі практичні роботи.

 По закінченню навчання та успішної здачі всіх практичнихі самостійних робіт викладачу, студенту необхідно пройти заключне тестування у формі іспиту, що складається з 10 тестових завдань і 2 письмових запитань.

 Студенти, які пропустили заняття - відпрацьовують їх самостійно і мають завантажити роботи згідно термінів.


Остання зміна: понеділок, 23 жовтня 2023, 11:02