Електронний навчальний курс "Контроль за використанням та охороною земель" призначений для підтримки денної, заочної форми навчання або дистанційного навчання.

Дисципліна передбачає наявність базових попередніх знань з земельного права, управління земельними ресурсами  та інших навчальних дисциплін.


Термін вивчення ЕНК заплановано на 1 семестр по 15 тижнів, включає 2 модулі по 4-8 годин на одну тему. Години розподіляються залежно від навчального навантаження, структури начального курсу:

  1. відвідування лекційного заняття та (або, при відсутності на занятті) самостійне опрацювання теоретичного матеріалу на електронному курсі в ресурсі; Книга;;за темою прослуханої лекції - 2-3 год.
  2. відвідування практичного заняття з розбором методів та правил використання розглядуваних технологій та виконання основної частини лабораторної роботи (опрацювання, завантаження для оцінювання);- 4-6 год.
  3. деякі теми передбачають додаткове самостійне вивчення та перевірку своїх знань за допомогою тесту ;після теоретичного матеріалу.
Вивчення теоретичного та практичного матеріалу передбачає перегляд відео з прикладами роботи. Тож, ваш робочий комп'ютер повинен бути обладнаним звуковим пристроєм. На практичні заняття, які проводяться в аудиторіях університету, необхідно мати власні навушники для можливості отримання аудио-матеріалу.;

Оформлення звітів лабораторних і самостійних робіт передбачає уважне читання завдання та оформлення звіту (коротко і по суті завдання).

Для підпису роботи в звіті у верхньому колонтитулі необхідно написати: Практична робота №_, Прізвище І.Б., група №_.

Назва файлу: ПР№_Прізвище І.Б._номер групи.

Підсумкова атестація передбачає у вигляді тестування, відкритих питань (письмові відповіді) та співбесіди із викладачем :
  • екзаменаційний контроль; Для допуску до здачі екзамену необхідно виконати всі практичні, самостійні роботи, пройти атестаційні модулі та мати сумарно не менше 42 балів за семестр.


    Студенти, які навчаються за індивідуальним графіком узгодженим з деканатом і викладачем, самостійно опрацьовують теми практичних і самостійних завдань. Результати виконання студенти надсилають в електронній формі до навчального порталу. Після перевірки та оцінювання бали фіксуються у відповідних навчальних діяльностях з коротким поясненням суті зроблених помилок та знятих за це балів. Оцінки автоматично переносяться в журнал оцінок.

    Відпрацювання пропущених занять здійснюється шляхом самостійного вивчення теми та виконання лабораторної роботи. Порядок відпрацювання пропущених занять визначає викладач.

    Консультації проводяться на постійній основі відповідно до затвердженого графіку науково-педагогічного працівника .

    Остання зміна: вівторок, 26 березня 2024, 22:54