Дисципліна націлена на послідовне набуття студентами навичок роботи з системами веб-аналітики, оволодіння основами збору та аналізу даних, розуміння ключових метрик цифрового бізнесу.

Структурно курс розбитий на 7 тем , кожна з яких містить в собі 4-6 питань та обов’язково огляд в кожній з тем різних інструментів веб-аналітики таких, як Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console тощо.

Призначений курс для підтримки навчання студентів денної форми навчання всіх спеціальностей та містить:

Особливість курсу для заочного відділення полягає у виділенні окремо настановчої сесії з лекцією (настановчою) та розподіл ще двох лекцій на два модулі, в кожному по одній лекції, інший теоретичний матеріал викладено в Темах для самостійного вивчення.

Робоча програмаУ робочій програмі зазначається мета та завдання вивчення курсу, передумови вивчення курсу (знання, які студент повинен мати до початку вивчення курсу), його зміст, у якому відображаються назви тем кожного модуля з анотаціями. Також зазначається, що студент буде знати та вміти після проходження курсу.

Силабус. Відображає стислузагальну інформацію про курс та структуру курсу - кількість годин на вивчення кожного модуля, таблицю з логічною послідовністю проведення лекційних та лабораторних занять, а також виконання студентами завдань для самостійної роботи, шкалу та політику оцінювання, короткий підбір літератури.

Критерії оцінки знань студентів. Містить інформацію щодо системи оцінювання навчальних досягнень студентів з дисципліни, як поточних, так і підсумкових. З кожного модуля вказується розподіл балів за виконання завдань та шкала оцінювання. Оцінка за кожен модуль враховує три складові: засвоєння теоретичного матеріалу, вміння практично застосовувати отримані знання та успішність виконання завдань, винесених на самостійне опрацювання.

Рекомендована література та INTERNET-джерела. У цьому ресурсі наводяться основні, додаткові друковані джерела з дисципліни та Інтернет-ресурси.

Термінологічний словник. Містить основні терміни навчального курсу та їх значення.

НовиниФорум питань-відповідей, де розміщується актуальна інформація щодо роботи в курсі

 Журнал відвідування, до проводиться облік відвідування занять.

Загальна кількість модулів при вивченні дисципліни складає 2 модулі.

теоретичний матеріал за темами робочої програми - у вигляді електронних посібників;

лабораторні роботи - виконання яких забезпечує оволодіння необхідними уміннями та навичками, які зазначаються у робочій програмі;

самостійні роботи - посилання на дистанційні он-лайн платформи, для вивчення додаткового матеріалу;

Заувага! Студенти, які навчаються за індивідуальним графіком або пропустили заняття повинні самостійно опрацювати навчальний матеріал та виконанти відповідні завдання дотримуючись часових норм!

модульний контроль - тестові завдання охоплюють весь матеріал з модуля та відповідають вимогам до знань, умінь та навичок, якими необхідно оволодіти під час вивчення модуля;

Заувага! Студенти, які навчаються за індивідуальним графіком повинні з'явитися на заняття, яке буде призначено як модульний контроль!

підсумковий контроль - призначений для оцінки підсумкових знань студента та охоплює навчальний матеріал всіх модулів курсу.

Карта проходження курсу


Даний курс розрахований на 15 навчальних тижнів, по 4 години на тиждень. 

Навчальним планом передбачено - 120 год., лекцій -30, практичних –30. самостійна робота – 60 год. Всього 120 годин (4 кредити ECTS). 

Контроль знань – екзамен.

Перевагою ЕНК є представлення навчального матеріалу з дисципліни в дидактично уніфікованому й формалізованому вигляді та надання можливості студентам використання його у будь-якому місці і у будь-який час незалежно від форми навчання студента. Робота в ЕНК організована на навчально-інформаційному порталі за адресою: https://elearn.nubip.edu.ua/course

За допомогою цієї системи студент може дистанційно, через Інтернет, відкрити електронний навчальний курс, ознайомитися з його структурою з навчальним матеріалом, який представлений у вигляді різнотипних інформаційних ресурсів (текст, відео, презентація, електронний посібник), виконати завдання та відправити його на перевірку, пройти електронне тестування.



Остання зміна: неділя, 6 серпня 2023, 11:41