Електронний навчальний курс "Методи вимірювання параметрів навколишнього середовища", розміщений на платформі навчального порталу НУБіП України, призначений для підготовки фахівців ОС "Бакалавр" за спеціальністю 101 "Екологія".

Даний ЕНК розрахований на вивчення упродовж одного семестру навчання, включає 2 змістовних модуля. У структурі навчального курсу є: 30 год лекційного матеріалу з презентаціями та відеоматеріалами, 30 годин лабораторних робіт, 2 самостійні роботи, які розподілені по модулям навчання в середині ЕНК, виконання яких є обов'язковою умовою для успішного вивчення дисципліни.

Зазначені завдання направлені на формування у студентів необхідних теоретичних знань та практичних навичок.

Теми та порядок вивчення матеріалу визначається затвердженою робочою програмою, яка представлена в силабусі.

Студенти, які навчаються за індивідуальним графіком узгодженим з деканатом і викладачем, самостійно опрацьовують теми практичних і самостійних завдань. Результати виконання студенти надсилають в електронній формі до навчального порталу. Після перевірки та оцінювання бали фіксуються у відповідних навчальних діяльностях з коротким поясненням суті зроблених помилок та знятих за це балів. Оцінки автоматично переносяться в журнал оцінок.
Мета модульного контролю: перевірити засвоєння теоретичних та практичних навичок отриманих з тем модуля 1, 2.

Зміст: на тестування виносяться питання зі всіх тем модуля; тест містить 30 питань.

Допуск: до тестування допускаються студенти, які захистили та здали всі лабораторні роботи.

По закінченню навчання та успішної здачі всіх практичних і самостійних робіт викладачу, студенту необхідно пройти заключне тестування у формі іспиту, що складається з 10 тестових завдань і 2 письмових запитань.

Відпрацювання пропущених занять здійснюється шляхом самостійного вивчення теми та виконання лабораторної роботи. Порядок відпрацювання пропущених занять визначає викладач.

Остання зміна: четвер, 21 березня 2024, 16:14