Методичні рекомендації по роботі з електронним курсом
Рекомендації студентам при роботі з курсом
Електронний навчальний курс супроводжує вивчення дисципліни «Законодавство і право вАПК», яка викладається для студентів ОС «Магістр» спеціальності Н7 «Агроінженерія».
Курс охоплює один семестр.
З розподілом тем за тижнями навчання, види робіт по кожній темі та критеріями оцінювання ви можете ознайомитися в ресурсі "Програма".
В ресурсі «Глосарій» в алфавітному порядку наведено визначення основних термінів та понять курсу. Окрім того, ці терміни автоматично зв’язані з іншими елементами курсу, що дозволяє вам швидко проглянути їх визначення, натиснувши на термін в тексті лекції тощо.
Розпочинати роботу з курсом варто із опрацювання теоретичного матеріалу – лекцій. Для наочності основні аспекти лекцій подано у презентаціях.
Працюючи над практичною частиною курсу (це практичні роботи по темам), уважно читайте завдання, завантажуйте запропоновані файли із вимогами до виконання, оформлення. Користуйтесь рекомендованими джерелами по темам.
Виконуючи самостійні завдання потрібно:
- Попередньо вивчити теоретичний матеріал з цієї теми (тем)
- Ознайомитись із вимогами до виконання роботи
- Подивитись приклади виконаної роботи
Для вашої зручності по кожній темі підібрано матеріал, що стосується тематики завдань.
Важливо: практичні та самостійні роботи мають бути виконані в певні терміни. Вони визначені для кожної роботи окремо.
Контроль знань в курсі здійснюється через проходження Тестів до модулів. Про строки їх проведення студенти обов’язково повідомляються в ресурсі «Новини»
Для того, щоб ви мали змогу ознайомитись із типами тестових питань, які будуть в тестах, є ресурси «Тренувальний тест». Його можна проходити кілька разів, дивитись правильні відповіді.
На завершення: якщо у вас виникають будь-які питання по роботі з курсом – задавайте їх на форумі курсу, під час аудиторних занять.
Шрифти
Розмір шрифта
Колір тексту
Колір тла
Кернінг шрифтів
Видимість картинок
Інтервал між літерами
Висота рядка
Виділити посилання
Text Alignment