Електронний навчальний курс «Історія та філософія будівництва» , який розміщений на платформі навчального порталу НУБіП України, призначений для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» денної і заочної форми навчання за спеціальністю 192 – «Будівництво та цивільна інженерія».

 Даний ЕНК розрахований на вивчення дисципліни "Історія та філософія будівництва" протягом 3-го семестру (15 тижнів), по 8 годин кожного тижня:

- відвідування лекції/практичного заняття 2 год.

- самостійна робота 6 год.

Вивчення теретичного матеріалу та виконання практичної та самостійної роботи передбачає ознайомлення з наявним в структурі курсу лекційним матеріалом, презентаціями та перегляд відеороликів. Для нормальної роботи з курсом необхідно мати індивідуальне робоче місце, оснащене персональною комп'ютерною технікою, друкарськими пристроями, аудіо- та відеозасобами індивідуального використання. Неодмінню умовою використання курсу є підключення компьютерної техніки до мережі Інтернет.

Розподіл навчального матеріалу - вивчення дисципліни розділено на змістовні 2 модулі

Модуль 1. Історія зародження та розвиток будівництва.

Модуль 2. Вплив зароджених правил та розвиток будівництва.

Теми та порядок вивчення матеріалу визначаються Робочою програмою дисципліни

Студенти, які навчаються за індивідуальним графіком, повинні самостійно вивчати навчальний матеріал і виконувати практичні роботи, звертаючись за необхідністю до викладача під час проведення консультацій, графік яких формується кожним викладачем

Порядок оцінювання виконаних діяльностей студента здійснюється згідно розробленої Шкали оцінювання. Результати оцінювання відображаються у відповідних комірках Журналу оцінок.

Викладачем проводиться постійний моніторинг відвідування занять студентами, результати якого відображаються в електронній формі журналу Відвідування, яка розміщена в секції загальної інформації на сторінці курсу

Наприкінці вивчення тем кожного модуля та виконання практичних завдань передбачено виконання тестового модульного контролю з можливістю використання Тесту для самоперевірки.

В кінці навчання на електронному курсі передбачена можливість здійснення підсумкового залікового контролю знань студентів. Підсумкова атестація проводиться у вигляді виконання 30 тестових завдань.

У разі пропуску з поважних причин аудиторних занять студент має право їх відпрацювати за графіком консультацій, призначеним кожним викладачем. Відпрацювання аудиторних занять мають бути здійснені до початку залікового тижня у відповідному семестрі. Порядок відпрацювання пропущених занять визначає викладач.

Студенти, які навчаються за індивідуальним графіком, повинні здійснити підсумковий контроль у той же час, як призначено для всього курсу або оформити продовжений термін сесії через поважні причини 

Остання зміна: середа, 11 жовтня 2023, 12:32