Електронний навчальний курс «Міжнародний аграрний бізнес» призначений для підтримки денної та заочної форми навчання.

Термін вивчення заплановано на 1 семестр (15 тижнів). Години розподіляються таким чином:

  1. відвідування лекційного заняття та (або, при відсутності на занятті) самостійне опрацювання теоретичного матеріалу на електронному курсі в ресурсі «Книга»за темою прослуханої лекції - 2 год.
  2. відвідування семінарського заняття та виконання практичної роботи - 2 год
  3. Самостійне опрацювання матеріалу (в тому числі матеріалів розміщених на курсі) – 6 годин

За умови дистанційного навчання заняття проводяться з використанням сервісу Zoom. Для цього необхідно мати ПК або ж смартфон зі звуковим обладнанням (камера+мікрофон).

Присутність студентів на парах згідно з розкладом фіксується у Журналі відвідування

Вивчення теоретичного матеріалу та виконання практичних, а також самосійних робіт передбачає опрацювання додаткового матеріалу, розміщеного в ЕНК. З метою перегляду відоматеріалів рекомендованим є використання ПК зі звуковим обладнанням.

Розподіл навчального матеріалу здійснено на 2 частини (Модулі)

Оформлення звітів практичних і самостійних робіт передбачає уважне читання завдання та оформлення звіту (коротко і по суті завдання).

Теми та порядок вивчення матеріалу визначається затвердженою робочою програмою.

Модульний контроль передбачений вкінці кожного модулю та проводиться у вигляді тестування. За потреби Модульний контроль може бути доповнений співбесідою.

Підсумкова атестація передбачає контроль у вигляді тестування. За потреби Підсумкова атестація може бути доповнена співбесідою.

Студенти, які навчаються за індивідуальним графіком узгодженим з деканатом і викладачем, самостійно опрацьовують теми лекційних та семінарських занять, а також, виконують практичні завдання. Результати виконання студенти надсилають в електронній формі до навчального порталу. Після перевірки та оцінювання бали фіксуються у відповідних навчальних діяльностях. Оцінки автоматично переносяться в журнал оцінок.

Відпрацювання пропущених занять здійснюється шляхом самостійного вивчення теми та виконання практичної роботи. Порядок відпрацювання пропущених занять визначає викладач.

Консультації проводяться на постійній основі через 'Форум запитань-відповідей', а також персональні запитання на ел.пошту викладача (gerasimenko.n.a.@nubip.edu.ua).


Остання зміна: середа, 17 січня 2024, 15:49