Мета дисципліни – формування у студентів поглиблених знань про поняття "еко тренди" у туризмі в цілому та готельно-ресторанному бізнесі зокрема, прививання їх вмінь та навичок що дозволять виділяти їх основні види, визначати найбільш перспективні з них для розвитку туристичної галузі певної території в цілому та локальних об’єктів готельно-ресторанного бізнесу зокрема. Набуття студентами компетенцій для ведення ефективного менеджменту, зокрема вибір екоспрямування  підприємства готельно-ресторанного бізнесу, робота з еколейблами, організація господарсько-управлінських процесів тощо.

Завдання дисципліни – курсу полягає в ознайомленні студентів з різноманітними видами еко трендів та основними факторами їх формування у туристичній галузі, формуванні та закріпленні ними практичних навичок з визначення основних необхідних факторів розвитку екоспрямованих підприємств готельно-ресторанного бізнесу, враховуючи суспільно-географічне положення, ресурсну базу, потенційні можливості, зовнішні загрози. Студенти набудуть навичок впровадження екологічної політики на підприємстві готельно-ресторанного бізнесу.

В результаті вивчення цієї дисципліни студенти будуть

знати:

  • сутність і мету вивчення дисципліни;
  • знати та розуміти основні теоретичні поняття у сфері екоспрямованих об’єктів ГРБ;
  • принципи функціонування екоспрямованих об’єктів ГРБ, елементи та взаємодію основних їх складових;
  • фактори, що впливають на підвищене використання ресурсів та методи їх нейтралізації;
  • фактори, що впливають на розміщення та розвиток нових екоспрямованих об’єктів ГРБ, успішне впровадження екологічної політики у існуючих;

вміти:

  • знаходити шляхи вирішення у критичних моментах існування ГРБ;
  • налагоджувати взаємодію між ГРБ одного профілю спеціалізації;
  • знати як розпізнавати ключові фактори конкурентої переваги ГРБ в одній і ті й же ніші;
  • знаходити шляхи вирішення проблем будь якого рівня складності з найменшими втратами для ГРБ;
  • володіти методами критичної оцінки існуючого стану розвитку  ГРБ  із залученням зовнішнього експерта;
  • налагоджувати ефективну роботу персоналу ГРБ;
  • упроваджувати сучасні методи ведення ГРБ;


Остання зміна: понеділок, 5 лютого 2024, 13:25
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла