Опис і структура дисципліни

Еко тренди в готельно-рестранному бізнесі

Галузь знань, напрям підготовки, спеціальність, освітньо-кваліфікаційний рівень

Освітній ступінь

Магістр

Спеціальність

241 “Готельно-ресторанна справа”

Освітня програма

“Готельно-ресторанний бізнес”

Характеристика навчальної дисципліни

Вид

Нормативна

Загальна кількість годин

120

Кількість кредитів ECTS

4

Кількість змістових модулів

3

Курсовий проект (робота)

(якщо є в робочому навчальному плані)

-

Форма контролю

Екзамен

Показники навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання

 

Денна форма навчання

Заочно форма навчання

Рік підготовки

3

 

Семестр

1

 

Лекційні заняття

16 год.

 

Практичні, семінарські занятті

14 год.

 

 

 

 

Самостійна робота

90 год.

 

Індивідуальні завдання

 

 

Кількість тижневих аудиторних годин для денної форми навчання

2 год.

 


Остання зміна: понеділок, 5 лютого 2024, 13:27
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла