Опис і структура дисципліни
Опис і структура дисципліни
Еко тренди в готельно-рестранному бізнесі
Галузь знань, напрям підготовки, спеціальність, освітньо-кваліфікаційний рівень |
||
Освітній ступінь |
Магістр |
|
Спеціальність |
241 “Готельно-ресторанна справа” |
|
Освітня програма |
“Готельно-ресторанний бізнес” |
|
Характеристика навчальної дисципліни |
||
Вид |
Нормативна |
|
Загальна кількість годин |
120 |
|
Кількість кредитів ECTS |
4 |
|
Кількість змістових модулів |
3 |
|
Курсовий проект (робота) (якщо є в робочому навчальному плані) |
- |
|
Форма контролю |
Екзамен |
|
Показники навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання |
||
|
Денна форма навчання |
Заочно форма навчання |
Рік підготовки |
3 |
|
Семестр |
1 |
|
Лекційні заняття |
16 год. |
|
Практичні, семінарські занятті |
14 год. |
|
|
|
|
Самостійна робота |
90 год. |
|
Індивідуальні завдання |
|
|
Кількість тижневих аудиторних годин для денної форми навчання |
2 год. |
|
Шрифти
Розмір шрифта
Колір тексту
Колір тла