Теми семінарських (практичних) занять для денної форми навчання:

№ з/п

Назва теми

Кількість годин

1

Екологізація готелів. Критерії оцінювання екоспрямованості.

4 год

2

Забезпечення сталості в експлуатації ресурсів

4 год

3

Вибір екоспрямування підприємства готельно-ресторанного бізнесу

4 год

4

Використання сонячної теплової енергії та світла

2 год

5

Інтелектуальне управління водокористуванням

2 год

6

Еколейбли

2 год

7

Розрахунок економічного обґрунтування створення екоспрямованих закладів

2 год

8

Впровадження екологічної політики у закладах готельно-ресторанного бізнесу

6 год

9

Екологічна політика у закладі. Тренінг персоналу

2 год

10

Заходи із забезпечення енергоефективності у ГРБ

2 год

 

Теми самостійної роботи

№ з/п

Назва теми

Кількість годин

1

Історія виникнення екотрендів

10

2

Переваги екотрендів у ГРБ

10

3

Вибір екоспрямування підприємства готельно-ресторанного бізнесу

10

4

Міжнародна екологічна програма «Green Key».

10

5

Маркувальні знаки екоспрямованих ГРБ

10

6

Вимоги до екоспрямованих закладів ГРБ

10

 

Разом

60


Оцінювання знань студента відбувається за 100-бальною шкалою і переводиться в національні оцінки згідно з табл. 
1 «Положення про екзамени та заліки у НУБіП України» (від 26.04.2023 р., протокол № 10)

Рейтинг студента,

бали

Національна оцінка за результати складання:

екзаменів

заліків

90-100

Відмінно

Зараховано

74-89

Добре

60-73

 

Задовільно

0-59

Незадовільно

Не зараховано

 

         Для визначення рейтингу студента (слухача) із засвоєння дисципліни R ДИС (до 100 балів) одержаний рейтинг з атестації (до 30 балів) додається до рейтингу студента (слухача) з навчальної роботи RНР (до 70 балів): RДИС = RНР + RАТ .


Остання зміна: понеділок, 5 лютого 2024, 13:29
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла