Друковані та Інтернет-джерела
Рекомендовані джерела інформації
Базова:
1. Misso R., Andreopoulou Z., Cesaretti G. P., Hanna S. S., Tzoulis I. Sustainable development and green tourism: New practices for excellence in the digital era // Journal for International Business and Entrepreneurship Development. 2018. Vol. 11, No 1. P. 65-74.
2. Ferreira S., Pereira O., Simoes C. Environmental Sustainability in the Hotel Industry: A Perspective from Eco Hotel Managers in Portugal // International Journal of Marketing Communication and New Media. 2021. Р. 150-170.
3. Hou H., Wu H. Tourists’ perceptions of green building design and their intention of staying in green hotel // Tourism and Hospitality Research. 2021. Vol. 21, No 1. P. 115-128.
4. Han H., Yu J., Lee J. S., Kim, W. Impact of hotels’ sustainability practices on guest attitudinal loyalty: Application of loyalty chain stages theory // Journal of Hospitality Marketing & Management. 2019. Vol. 28, No 8. P. 905-925.
5. Cingoski V., Petrevska, B. Making hotels more energy efficient: the managerial perception // Economic research-Ekonomska istraživanja. 2018. Vol. 31, No 1. P. 87-101.
6. Грановська В. Г., Бойко В. О. Функціонування екоготелів в Україні як чинник активізації підприємницької діяльності // Економіка АПК. 2020. No 3. С. 57-65.
7. Загорянська О. Л. Оцінка конкурентоспроможності екологічних готелів у сучасних умовах господарювання // Глобальні та національні проблеми економіки. 2018. No 22. С. 662-668.
8. Барна М. Ю., Гліненко Л. К., Дайновський Ю. А. Екотуризм як фактор розвитку туристичного і готельного бізнесу // Підприємництво і торгівля. 2020. No 27. С. 82-89.
9. Шувар Н. М., Закалик Г. М., Удуд І. Р. Перспективи розвитку екоготелів в Україні: економічний і психологічний аспекти // Економіка і суспільство. 2018. No 15. С. 322-323.
Додаткові:
10. Solanki A., Nayyar A. (ed.). Green Building Management and Smart Automation: IGI Global, 2019. 312 р.
11. Teng J., Mu X., Wang W., Xu C., Liu W. Strategies for sustainable development of green buildings // Sustainable Cities and Society. 2019. Vol. 44. P. 215-226.
12. Новомлинець О.О., Олексієнко С.В., Ющенко С.М., Нагорна І.В. Перспективи розвитку екологічно чистого будівництва в Україні // Нові технології в будівництві. 2020. No 37. С. 38-43
13. Тітомир Л.А., Коротич О.М., Халілова-Чуваєва Ю.О. Екологізація готелів як напрям розвитку готельно-ресторанного бізнесу // Економіка харчової промисловості. 2021. Т.13, вип. 3. С.88-93. Doi: 10.15673/fie.v13i3.2136.
14. Ганич Н.М. Екологічна концепція в розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Н. М. Ганич, О. М. Гаталяк // Географія, економіка і туризм: національний та міжнародний досвід. Матеріали XІ наукової конференції з міжнародною участю (Львів – Ворохта, 15-17 вересня 2017 р.). – Львів, 2017. – С. 44-50.
Інформаційні ресурси:
15. Офіційний сайт Всесвітньої туристичної організації. [Електронний ре- сурс]. – Режим доступу : http://www2.unwto.org.
16. Офіційний сайт Green Key [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.greenkey.global (дата звернення: 1.08.2021).
17. Офіційний сайт Державної служби статистики України [Електронний ресурс]. – Режим доступу http://www.ukrstat.gov.ua/
Шрифти
Розмір шрифта
Колір тексту
Колір тла