Методи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва.
Спеціальність: 201 Агрономія (Агрономія). ОС: Магістр. Семестр: 0. ЄКТС: 0.
Автор: Завадська Оксана Володимирівна - доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва.
Анотація: Дисципліна вивчає методики закладання та проведення досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва.
- Викладач: Завадська Оксана Володимирівна
Післязбиральна доробка, зберігання та транспортування продукції рослинництва.
Спеціальність: 201 Агрономія (Агрономія). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 3.
Автор: Подпрятов Григорій Іванович - завідувач кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика, професор.
Анотація: Дисципліна вивчається на завершальному курсі підготовки фахівців спеціальності "Агрономія", коли вони вже вивчили агротехніку вирощування зернових, зернобобових, крупяних, олійних, технічних, овочевих і плодових рослин.
- Викладач: Подпрятов Григорій Іванович
Спеціальність: 201 Агрономія (Агрономія). ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 6.
Автор: Любар Руслан Павлович - кафедра організації підприємництва та біржової діяльності.
ВНП21-24
- Викладач: Любар Руслан Павлович