У категорію перенесено старі курси, які відсутні у ОПП на поточний навчальний рік

Спеціальність: 203 Садівництво і виноградарство (Садівництво і виноградарство). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 5,5.
Автор: Біліченко Алла Миколаївна - старший викладач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей.

Blank20`2lek

Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство (Садівництво та виноградарство). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 5.
Автор: Гаврись Іванна Любомирівна - старший викладач кафедри овочівництва і закритого ґрунту.

Квітникарство відкритого і закритого ґрунту

NN17`8 lek`10prez

Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство (Садівництво та виноградарство). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 5 (10).
Автор: Слєпцов Юрій Віталійович - доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту.
Анотація: Розглядаються інноваційні агротехнічні, інженерні, енергоощадні, технологічні заходи в галузі закритого ґрунту.

Спеціальність: 201 Агрономія (Агрономія). ОС: Магістр. Семестр: 0. ECTS: 0.
Автор: Завгородній Володимир Миколайович - доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва.

Рік останньої атестації: 2009

Спеціальність: 201 Агрономія (Агрономія). ОС: Магістр (виробниче спрямування). Семестр: 2. ECTS: 3.
Автор: Гунько Сергій Миколайович - доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва.

Рік останньої атестації: 2018

Спеціальність: 201 Агрономія (Агрономія). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 3.
Автор: Подпрятов Григорій Іванович - завідувач кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика, професор.
Анотація: Дисципліна вивчається на завершальному курсі підготовки фахівців спеціальності "Агрономія", коли вони вже вивчили агротехніку вирощування зернових, зернобобових, крупяних, олійних, технічних, овочевих і плодових рослин.

Рік останньої атестації: 2018

Спеціальність: 201 Агрономія. ОС: Магістр. Семестр: 0. ЄКТС: 0.
Викладач: Колесник Марія Юріївна - старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу.

Спеціальність: 201 Агрономія (Агрономія). ОС: Магістр. Семестр: 0. ЄКТС: 0.
Автор: Завадська Оксана Володимирівна - доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва.
Анотація: Дисципліна вивчає методики закладання та проведення досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва.

Рік останньої атестації: 2016

Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство (Садівництво та виноградарство). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 6 (10).
Автор: Кутовенко Віра Богданівна - доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту.
Анотація: Світові наукові та виробничі досягнення у галузі овочівництва зумовлені удосконаленням конкретних елементів агротехнологій. «Прогресивні технології овочівництва відкритого  ґрунту» як наукова та навчальна дисципліна має важливе наукове і виробниче значення, тому що є розробником комплексного, системного підходу у вирощуванні овочевих культур. Підготовка магістрів з дисципліни орієнтована на сучасні і перспективні напрями розвитку в овочівництві. Магістри на заняттях набувають спеціальних умінь та знань інноваційного характеру з даної галузі та здатні забезпечити сучасні вимоги суспільства щодо розширення асортименту та виробництва необхідної кількості високоякісної овочевої продукції для внутрішнього споживання і експорту, організовувати і забезпечувати застосування найпрогресивніших сучасних технологій, як в наукових дослідженнях, так і на виробництві.
Дисципліна ведеться викладачами кафедри овочівництва і закритого ґрунту:
Овочівництво відкитого ґрунту - Кутовенко Ю.Б.
• Овочівництво закритого ґрунту - Слєпцов Ю.В.

Рік останньої атестації: 2020