Спеціальність: 073 Менеджмент (Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Викладач: Кудінова Ірина Петрівна, к.е.н., доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: Дисципліна "Кроскультурний менеджмент" націлена на формування у слухачів магістратури бачення цілісної системи управління соціально-трудовими відносинами в сучасній мультикультурній організації, оволодіння методиками і технологіями управління інтернаціональними командами в транснаціональних компаніях в умовах глобалізації економіки.
- Викладач: Кудінова Ірина Петрівна
- Викладач: Мельниченко Світлана Володимирівна
![](https://elearn.nubip.edu.ua/pluginfile.php/712690/course/overviewfiles/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%BC.jpg)
Лектор: Москвічова Олена Сергіївна, канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: Викладання навчальної дисципліни «Туризмологія» передбачає формування теоретико-методологічних основ досліджень туризму та їх застосування для практики туристичної діяльності. Дисципліна «Туризмологія» забезпечує узагальнення знань з вивчених туристичних дисциплін, пізнання закономірностей функціонування розвитку феномену туризму та направлена на формування теоретико-методологічних основ науки про туризм. Туризмологічні знання є невід’ємною частиною формування наукового світогляду магістра з туризму. Мета курсу: вивчення теоретико-методологічних засад соціоекономічної і гуманітарної науки про туризм для підготовки професіоналів-управлінців вищої ланки та науково-освітніх працівників у сфері туризму.
П21
- Викладач: Москвічова Олена Сергіївна
Лектор: Левицька Інна Ванадіївна, д.е.н., професор кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу.
Анотація: Дисципліна «Управління проектами в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі» передбачає опанування студентами методології, необхідної для успішного управління проектами в сфері туризму, в готельно-ресторанному бізнесі, формування навичок щодо розробки проекту, оцінки його ефективності, вибору виконавців, розрахунку кошторису й бюджету проекту, розробки графіків його реалізації, а також оволодіння різними технологіями мінімізації ризику при підготовці та реалізації проекту.
- Викладач: Левицька Інна Ванадіївна
Спеціальність: 073 Менеджмент (Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом). ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 7.
Анотація: Дисципліна «Управління якістю послуг в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі» передбачає формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо організаційних, нормативно-правових питань управління якістю, створення і впровадження систем управління якістю (СУЯ), принципів ефективного їх функціонування, методів контролю та оцінювання рівня якості, уміння й навичок застосування загальнотеоретичних засад для розв’язання конкретних завдань щодо контролю, забезпечення, підвищення та управління якістю послуг в готелях і ресторанах. Здобувачі вищої освіти навчаться системно підходити до аналізу діяльності закладів туристичного, готельного і ресторанного господарства, розвиваючи навички розв’язання проблем підвищення якості обслуговування.
- Викладач: Левицька Інна Ванадіївна
![](https://elearn.nubip.edu.ua/pluginfile.php/637787/course/overviewfiles/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%8C%D1%8E.jpg)
Лектор: Москвічова Олена Сергіївна, к.е.н., доцент кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу.
Анотація: Revenue менеджмент - це технологія формування цінової політики на основі прогнозування попиту, спрямована на забезпечення високої прибутковості. Основне завдання даної технології в сфері гостинності – досягнення оптимального співвідношення між попитом на послуги і відповідною пропозицією. Метою вивчення навчальної дисципліни «Revenue менеджмент» є формування у майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи знань щодо проведення заходів з оптимізації системи управління попитом та доходами готелів і ресторанів.
- Викладач: Москвічова Олена Сергіївна