Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ЄКТС: 10.
Розподіл годин: Лекції - 60, Практичні - 90, Самостійна робота - 150. Підсумковий контроль: Залік, КП, Екзамен.
Анотація: Курс "Процеси і апарати харчових виробництв" призначений для вивчення студентами основ гідравліки, механічних, гідромеханічних, теплових та масообмінних процесів та обладнання, яке використовується для цих процесів, з метою отримання знань щодо протікання технологічних змін з сировиною, напівпродуктами та готовою продукцією на харчових підприємствах.

Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2022

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання