Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ЄКТС: 8.
Розподіл годин: Лекції - 60, Практичні - 90, Самостійна робота - 130. Підсумковий контроль: Екзамен
Анотація: Курс "Процеси і апарати харчових виробництв" призначений для вивчення студентами основ гідравліки, механічних, гідромеханічних, теплових та масообмінних процесів та обладнання, яке використовується для цих процесів, з метою отримання знань щодо протікання технологічних змін з сировиною, напівпродуктами та готовою продукцією на харчових підприємствах.
- Викладач: Профіль користувача: Жеплінська Марія Михайлівна
Доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК
- Асистент: Профіль користувача: Муштрук Михайло МихайловичДоцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК
- Викладач: Жеплінська Марія Михайлівна
- Асистент: Муштрук Михайло Михайлович
Рік останньої атестації: 2022