Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 4. ЕCTS: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30. Лабораторні - 30. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: У курсі розглядаються питання морфологічного і хімічного складу риби, їх функціональних властивостей, біохімічних змін у сировині під час зберігання і технологічного оброблення, порівняння ефективності різних способів здійснення технологічних процесів для досягнення високої якості продукції, скорочення витрат сировини, енергії.
Покликання на силабус Робоча програма

Викладачі:

Менчинська Аліна Анатоліївна

Кислиця Ярослав Олександрович

Рік останньої атестації: 2018
Автори курсу: Менчинська Аліна Анатоліївна; Кислиця Ярослав Олександрович

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання