Опції зарахування

Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки риби та морепродуктів.
Спеціальність:
181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 4. ЕCTS: 4.
Автор: Менчинська Аліна Анатоліївна - асистент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються питання морфологічного і хімічного складу риби, їх функціональних властивостей, біохімічних змін у сировині під час зберігання і технологічного оброблення, порівняння ефективності різних способів здійснення технологічних процесів для досягнення високої якості продукції, скорочення витрат сировини, енергії.

Рік останньої атестації: 2018
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла