Опції зарахування

Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки риби та морепродуктів.
Спеціальність:
181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 4. ЕCTS: 4.
Автори: Менчинська Аліна Анатоліївна - доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів; Кислиця Ярослав Олександрович - асистент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів. 
Анотація: У курсі розглядаються питання морфологічного і хімічного складу риби, їх функціональних властивостей, біохімічних змін у сировині під час зберігання і технологічного оброблення, порівняння ефективності різних способів здійснення технологічних процесів для досягнення високої якості продукції, скорочення витрат сировини, енергії.

Рік останньої атестації: 2018
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання