Спеціальність: 201 Агрономія. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ECTS: 5.
Автори: Ящук Надія Олександрівна, Завгородній Володимир Миколайович - доценти кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва.
Анотація: В курсі студенти вивчають питання якості та безпеки сировини і готової продукції рослинництва, характеристику елементів технологій вирощування, доробки, зберігання та переробки, використання яких забезпечує найвищу якість і безпеку харчової продукції. Також, дисципліна передбачає встановлення відповідності рослинницької сировини та готової продукції вимогам нормативної документації українських та міжнародних стандартів або виявлення помилок у технологічному процесі, що зумовлюють невідповідність продукції, виявлення відхилень параметрів технологічного процесу, що впливають на якість та безпеку продукції, розмір технологічних затрат і втрат, вихід кінцевого продукту тощо.

Рік останньої атестації: 2019