Спеціальність: 201 Агрономія.
ОС: Бакалавр.
Семестр: 8.
ECTS: 5.
Автори: Ящук Надія Олександрівна,
Завгородній Володимир Миколайович - доценти кафедри
технології зберігання, переробки та стандартизації продукції
рослинництва.
Анотація: В курсі студенти вивчають питання
якості та безпеки сировини і готової продукції рослинництва,
характеристику елементів технологій вирощування, доробки,
зберігання та переробки, використання яких забезпечує найвищу
якість і безпеку харчової продукції. Також, дисципліна передбачає
встановлення відповідності рослинницької сировини та готової
продукції вимогам нормативної документації українських та
міжнародних стандартів або виявлення помилок у технологічному
процесі, що зумовлюють невідповідність продукції, виявлення
відхилень параметрів технологічного процесу, що впливають на
якість та безпеку продукції, розмір технологічних затрат і втрат,
вихід кінцевого продукту тощо.
- Викладач: Завгородній Володимир Миколайович
- Викладач: Ящук Надія Олександрівна