Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 7 (5-8). ECTS: 3 (13).
Автори: Менчинська Аліна Анатоліївна -  старший викладач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; Іванюта Анастасія Олександрівна - асистент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються питання технолоії виготовлення сушеної, в’яленої, копченої риби, рибних напівфабрикатів та кулінарної продукції з гідробіонтів. Знання дисципліни дають майбутнім фахівцям можливість організовувати виробництво і вдосконалювати технологічні процеси з метою отримання високоякісної продукції.

2018-2019 н.п.: Технологія галузі

Рік останньої атестації: 2020

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання