Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 7 (5-8). ECTS: 3 (13).
Автори: Менчинська Аліна Анатоліївна - старший викладач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; Іванюта Анастасія Олександрівна - асистент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються питання технолоії виготовлення сушеної, в’яленої, копченої риби, рибних напівфабрикатів та кулінарної продукції з гідробіонтів. Знання дисципліни дають майбутнім фахівцям можливість організовувати виробництво і вдосконалювати технологічні процеси з метою отримання високоякісної продукції.
2018-2019 н.п.: Технологія галузі
- Викладач: Іванюта Анастасія Олександрівна
- Викладач: Менчинська Аліна Анатоліївна
- Асистент: Кислиця Ярослав Олександрович
Рік останньої атестації: 2020