Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ECTS: 4.
Автор:
Захаренко Микола Олександрович - д-р біол. наук, член-кореспондент НААН України, професор кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація:
Метою вивчення навчальної дисципліни «Промислова екологія переробних підприємств» є опанування студентами загальними та спеціальними санітарно-гігієнічними вимогами до  різних видів відходів підприємств харчової промисловості, систем їх видалення,  сучасних способів обробки та знезараження, характеристику основних об’єктів, споруд та технологій очищення, контролю за їх складом, а також нормативними документами, що регламентують поводження з відходами.

Рік останньої атестації: 2018

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання