Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ECTS: 4.
Автори:
Захаренко Микола Олександрович - д-р біол. наук, професор кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька; Михальська Віта Михайлівна - канд. вет. наук, доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К Скороходька.
Анотація:
Метою вивчення навчальної дисципліни «Промислова екологія переробних підприємств» є опанування студентами загальних та спеціальних екологічних вимог до виробничої діяльності підприємств харчової промисловості, які включають види, обсяг та санітарно-гігієнічну оцінку відходів, сучасні способи їх обробки та знезараження, характеристику основних об’єктів, споруд та технологій їх переробки, а також нормативних документів, які регламентують поводження з відходами.

Рік останньої атестації: 2018
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла