Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ЄКТС: 6.
Розподіл годин: Лекції - 60. Лабораторні - 60. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою курсу є формування знань з технології кормів, оцінки їх поживної цінності та організації повноцінної годівлі тварин.
Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Голубєва Тетяна Анатоліївна; Уманець Дмитро Петрович; Пітера Владислав Олександрович

Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2