Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ЄКТС: 6.
Розподіл годин: Лекції - 60; Лабораторні - 60; Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Лектор: Голубєва Тетяна Анатоліївна, к.с.-г.н., доцент кафедри годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного.
Викладачі:

  • Уманець Дмитро Петрович, к.с.-г.н., доцент кафедри годівлі тварин і технології кормів ім. П. Д. Пшеничного. 
  • Пітера Владислав Олександрович, доктор філософії, асистент кафедри годівлі тварин і технології кормів ім. П. Д. Пшеничного.

Анотація: Метою курсу є формування знань з технології кормів, оцінки їх поживної цінності та організації повноцінної годівлі тварин.
Силабус

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла