Методика дослідної справи.
Спеціальність:
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 6; 6 (Ск). ECTS: 4; 4 (Ск).

Автори: 

  • Отченашко Володимир Віталійович - професор кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного;
  • Сичов Михайло Юрійович - завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного;
  • Пітера Владислав Олександрович - асистент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного.
Рік останньої атестації: 2017

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання