Опції зарахування

Методика дослідної справи.
Спеціальність:
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 6; 6 (Ск). ECTS: 4; 4 (Ск).

Автори: 

  • Отченашко Володимир Віталійович - професор кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного;
  • Сичов Михайло Юрійович - завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного;
  • Пітера Владислав Олександрович - асистент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного.
Рік останньої атестації: 2017
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2