Методика дослідної справи.
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 6; 6 (Ск). ECTS: 4; 4 (Ск).
Автори:
- Отченашко Володимир Віталійович - професор кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного;
- Сичов Михайло Юрійович - завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного;
- Пітера Владислав Олександрович - асистент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного.
- Викладач: Ільчук Ігор Іванович
- Викладач: Отченашко Володимир Віталійович
- Викладач: Пітера Владислав Олександрович
- Викладач: Сичов Михайло Юрійович
- Асистент: Вознюк Роман Русланович
Рік останньої атестації: 2017