Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ECTS: 4.
Автори: Тищенко Людмила Миколаївна - к.т.н., доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; 

Пилипчук Оксана Станіславівна - к.с.-г.н., асистент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.

Анотація: У курсі розглядаються вітчизняна класифікація молочних та м'ясних продуктів, вимоги до якості сировини та готової продукції відповідно до сучасної нормативної бази, обґрунтовані технологічні режими основних технологічних операцій, викладено особливості виготовлення окремих видів молочних продуктів і м'ясних та ковбасних виробів, основні методи визначення їх якості.

Рік останньої атестації: 2019