Спеціальність: 204 Технологія виробництва продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ЄКТС:  4.
Розподіл годин: Лекції -15. Лабораторні-30. Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Іспит.
Анотація: У курсі розглядаються вітчизняна класифікація молочних та м'ясних продуктів, вимоги до якості сировини та готової продукції відповідно до сучасної нормативної бази, обґрунтовані технологічні режими основних технологічних операцій, викладено особливості виготовлення окремих видів молочних продуктів і м'ясних та ковбасних виробів, основні методи визначення їх якості.
Покликання на силабус Робоча програма

Рік останньої атестації: 2019
Автори курсу: Тищенко Людмила Миколаївна

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання

Text Alignment Text Alignment