Спеціальність: . ОС: 204 Технологія виробництва прождукції тваринництва
Бакалавр. Семестр: 7. ЄКТС:4 .
Розподіл годин: Лекції -15 . Лабораторні-30 . Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Іспит.
Анотація: У курсі розглядаються вітчизняна класифікація молочних та м'ясних продуктів, вимоги до якості сировини та готової продукції відповідно до сучасної нормативної бази, обґрунтовані технологічні режими основних технологічних операцій, викладено особливості виготовлення окремих видів молочних продуктів і м'ясних та ковбасних виробів, основні методи визначення їх якості.
- Викладач: Пилипчук Оксана Станіславівна
- Викладач: Тищенко Людмила Миколаївна
- Асистент: Іванюта Анастасія Олександрівна
- Асистент: Прокопенко Наталія Павлівна