Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина. ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація. Дисципліна вивчає структуру і функції природного середовища, основні екологічні поняття, закони і екологічні чинники, які визначають якість та безпечність харчових продуктів. Санітарне значення діяльності тваринницьких об'єктів, відходи галузі і створювані ними екологічні проблеми, вплив на природне середовище, знешкодження відходів, як спосіб оздоровлення довкілля, способи зниження екологічних ризиків в системі "від лану до столу". Загальні особливості функціонування закритих і відкритих зооекосистем, санітарні проблеми тваринництва та способи їх вирішення, законодавство у сфері екології.
Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2018
Автори курсу: Шевченко Лариса Василівна

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання