Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина. ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація. Дисципліна вивчає структуру і функції природного середовища, основні екологічні поняття, закони і екологічні чинники, які визначають якість та безпечність харчових продуктів. Санітарне значення діяльності тваринницьких об'єктів, відходи галузі і створювані ними екологічні проблеми, вплив на природне середовище, знешкодження відходів, як спосіб оздоровлення довкілля, способи зниження екологічних ризиків в системі "від лану до столу". Загальні особливості функціонування закритих і відкритих зооекосистем, санітарні проблеми тваринництва та способи їх вирішення, законодавство у сфері екології. Силабус
- Викладач: Соломон В'ячеслав Віталійович
- Викладач: Шевченко Лариса Василівна
- Асистент: Михальська Віта Михайлівна