Переробка продукції тваринного походження: Дрібне тваринництво.
Спеціальність:
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 1,5 (5).
Автор: Уманець Руслана Миколаївна - доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.
Анотація: Вивчення технологічних особливостей сировини тваринного походження; вибір оптимальних умов та способів переробки м’яса, ознайомлення з діючими програмними продуктами України та розробленими в інших країнах світу. Знання теоретичних основ технологічних процесів переробки м’яса дрібних тварин та виробництва м’ясопродуктів, організації технологічних потоків дають можливість майбутнім фахівцям у подальшій практичній діяльності правильно підбирати раціональні режими та способи ведення технологічних операцій, контролювати якість сировини та матеріалів, що використовуються у м’ясопереробному виробництві, та готової продукції.

Рік останньої атестації: 2019