Опції зарахування

Переробка продукції тваринного походження: Дрібне тваринництво.
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 1 (6).
Автор: Уманець Руслана Миколаївна - доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.
Анотація: Вивчення технологічних особливостей сировини тваринного походження; вибір оптимальних умов та способів переробки м’яса свиней, овець, кіз, кролів. Знання теоретичних основ технологічних процесів переробки м’яса дрібних тварин та виробництва м’ясопродуктів, організації технологічних потоків дають можливість майбутнім фахівцям у подальшій практичній діяльності правильно підбирати раціональні режими та способи ведення технологічних операцій, контролювати якість сировини та матеріалів, що використовуються у м’ясопереробному виробництві, та готової продукції.

Силабус

Рік останньої атестації: 2019
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла