Спеціальність: 212
Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.
ОС: Магістр (6 р.).
Семестр: 6.
ЕСТS: 1.
Викладач: Кучерук Марія
Дмитрівна, доцент, завідувач кафедри ветеринарної гігієни імені
професора А.К. Скороходька.
Анотація: Основними завданнями
практики є: • навчити
студентів визначати показники безпечності та якості харчових
продуктів; • працювати з нормативно-правовими актами у
напрямку оцінки показників безпечності та якості харчових
продуктів; • ознайомити
студентів із технологіями виробництва харчових продуктів та
пошуку небезпек появи ризиків для безпечності та якості харчових
продуктів; • проведення лабораторних досліджень щодо
відповідності показників безпечності та якості продукту
зазначених на упаковці.
- Викладач: Гриб Юлія Володимирівна