Спеціальність: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. ОС: Магістр (6 р.). Семестр: 6. ЕСТS: 1.
Викладач: Кучерук Марія Дмитрівна, доцент, завідувач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька.
Анотація: Основними завданнями практики є: • навчити студентів визначати показники безпечності та якості харчових продуктів; • працювати з нормативно-правовими актами у напрямку оцінки показників безпечності та якості харчових продуктів; • ознайомити студентів із технологіями виробництва харчових продуктів та пошуку небезпек появи ризиків для безпечності та якості харчових продуктів; • проведення лабораторних досліджень щодо відповідності показників безпечності та якості продукту зазначених на упаковці.


Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання