Опції зарахування

Спеціальність: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. ОС: Магістр (6 р.). Семестр: 6. ЕСТS: 1.
Викладач: Кучерук Марія Дмитрівна, доцент, завідувач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька.
Анотація: Основними завданнями практики є: • навчити студентів визначати показники безпечності та якості харчових продуктів; • працювати з нормативно-правовими актами у напрямку оцінки показників безпечності та якості харчових продуктів; • ознайомити студентів із технологіями виробництва харчових продуктів та пошуку небезпек появи ризиків для безпечності та якості харчових продуктів; • проведення лабораторних досліджень щодо відповідності показників безпечності та якості продукту зазначених на упаковці.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання