Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Викладач: Ковальчук Ірина Василівна, доктор філософії в галузі Природничі науки, старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: Метою курсу є формування у студентів поглиблених знань та навичок з планування, налагодження та поточного управління діяльності закладів готельно-ресторанного бізнесу, набуття студентами компетенцій для ведення ефективного менеджменту, зокрема визначення бізнес-процесів у туристичній діяльності, їх організації, виконання та стандартизація, а також підвищення якості виконання цих бізнес-процесів (використання сучасних CRM, “персоналізація” продукту для клієнта та ін.).
П23