Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
(Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Магістр.
Семестр: 2.
ЄКТС: 4.
Розподіл
годин: Лекції - 16; Практичні - 14; Самостійна робота -
90. Підсумковий контроль:
Екзамен.
Анотація: Метою курсу є формування у студентів
поглиблених знань та навичок з планування, налагодження та
поточного управління діяльності закладів готельно-ресторанного
бізнесу, набуття студентами компетенцій для ведення ефективного
менеджменту, зокрема визначення бізнес-процесів у туристичній діяльності, їх
організації, виконання та стандартизація, а також підвищення
якості виконання цих бізнес-процесів (використання сучасних CRM,
“персоналізація” продукту для клієнта та
ін.).
Силабус
- Викладач: Ковальчук Ірина Василівна