Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 5.
Розподіл годин: Лекції - 20; Лабораторні - 20; Самостійна робота - 110. Підсумковий контроль: Екзaмен.
Анотація: Дисципліна спрямована на набуття здобувачами вищої освіти знань щодо сучасних питань забезпечення благополуччя свійських тварин за їх вирощування, утримання, перевезення (транспортування) й забою відповідно вимог законодавства щодо благополуччя тварин, опанування практичними навичками роботи й поводження з тваринами, оцінювання їх стану в певних умовах середовища, забезпечення належних для них умов відповідно фізіологічних й етологічних потреб.

Силабус


Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання