Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 5.
Розподіл годин: Лекції - 20; Лабораторні - 20; Самостійна робота - 110. Підсумковий контроль: Екзaмен.
Анотація: Дисципліна спрямована на набуття здобувачами вищої освіти знань щодо сучасних питань забезпечення благополуччя свійських тварин за їх вирощування, утримання, перевезення (транспортування) й забою відповідно вимог законодавства щодо благополуччя тварин, опанування практичними навичками роботи й поводження з тваринами, оцінювання їх стану в певних умовах середовища, забезпечення належних для них умов відповідно фізіологічних й етологічних потреб.
- Викладач: Базиволяк Світлана Михайлівна
- Викладач: Грищенко Наталія Петрівна
- Викладач: Грищенко Сергій Миколайович
- Викладач: Прокопенко Наталія Павлівна