Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Автори: Прокопенко Н.П., Базиволяк С.М., Грищенко Н.П., Грищенко С.М.
Анотація: Дисципліна спрямована на набуття здобувачами вищої освіти знань щодо сучасних питань забезпечення благополуччя свійських тварин за їх вирощування, утримання, перевезення (транспортування) й забою відповідно вимог законодавства щодо благополуччя тварин, опанування практичними навичками роботи й поводження з тваринами, оцінювання їх стану в певних умовах середовища, забезпечення належних для них умов відповідно фізіологічних й етологічних потреб.
П24
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.