Спеціальність: 229 Громадське здоров’я (Нутриціологія здорового харчування). ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ECTS: 4.
Викладач: Мартинчук Олександр Аркадійович - канд. мед. наук, доцент кафедри громадського
здоров’я та нутриціології.
Анотація: Анотація: «Особливості харчування у різних вікових групах» є дисципліною вибіркової складової навчального плану. Дана дисципліна формує професійні компетентності здобувачів вищої освіти, які навчаються на спеціальностях, що входить до освітньо-професійної програми: 229 “Громадське здоров’я”. Як вибіркова складова, вивчення дисципліни дозволить студенту сформувати індивідуальну освітню траєкторію.
П24

Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла