Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва.
Спеціальність:
201 Агрономія. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ECTS: 4.
Автор: Войцехівський Володимир Іванович - доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В.Лесика.
Викладач: Насіковський Володимир Анатолійович - доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В.Лесика.
Анотація: Вивчення дисципліни покликане упорядкувати знання студентів, щодо засто­сування чинних нормативних документів щодо використання, транспортування та зберігання сільськогосподарської продукції; питанням нормування якості продукції рослинництва, показникам якості продукції і методам їх контролю, системам управління якістю продукції, порядку проведення сертифікації, системі управління якістю сертифікації УкрСЕПРО, визначенню рівня якості продукції.

Рік останньої атестації: 2018