Опції зарахування

Спеціальність: 201 Агрономія. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ECTS: 4.
Автор: Войцехівський Володимир Іванович - доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В.Лесика.
Анотація: Вивчення дисципліни покликане упорядкувати знання студентів, щодо засто­сування чинних нормативних документів щодо використання, транспортування та зберігання сільськогосподарської продукції; питанням нормування якості продукції рослинництва, показникам якості продукції і методам їх контролю, системам управління якістю продукції, порядку проведення сертифікації, системі управління якістю сертифікації УкрСЕПРО, визначенню рівня якості продукції.

Рік останньої атестації: 2018
Автори курсу: Войцехівський Володимир Іванович
Доступ для гостя
Доступ для гостя
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання