Спеціальність: 073 Менеджмент (Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом); 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес); 242 Туризм і рекреація ( Міжнародний туристичний бізнес). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 4.
Викладач: Самсонова Вікторія Володимирівна - доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: Метою вивчення дисципліни «Діловий етикет» є набуття необхідних знань до професійної діяльності у сфері обслуговування на основі теорії та практики ділового протоколу та етикету, формування у студентів уміння орієнтуватися у світі людських відносин, розуміння та сприйняття етичних норм професійної діяльності на міжнародному рівні, оволодіння основними навичками їх використання.
П23