Опції зарахування

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бiзнес); 242 Туризм і рекреація (Міжнародний туристичний бiзнес). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзaмен.
Анотація: Метою вивчення дисципліни «Дiловий eтикет» є набуття необхідних знань до професійної діяльності у сфері обслуговування на основі теорії та практики ділового пpотоколу та eтикету, формування у студентів уміння орієнтуватися у світі людських відносин, розуміння та сприйняття етичних норм професійної діяльності на міжнародному рівні, оволодіння основними навичками їх використання.
Силабус

Автори курсу: Самсонова Вікторія Володимирівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання