Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа. ОС: Бакалавр. Семестр: 5, 8. ECTS: 4.
Лектор: Гопкало Лариса Михайлівна , кандекон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: Кейтерінг є однією з перспективних галузей ресторанного ринку. Саме тому, компанії, яка пропонує кейтерінгові послуги, важливо мати потенціал для завоювання ринку, аби втримати лідерські позиції.


Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання